Hvor kører vi – Vores ruter!

Du vil en uges tid inden turen modtage en mail med GPX-filer, så du kan få dem loadet op på din GPX eller telefon.
Vi har i videste mulig omfang kørt research på turene inden og da vi selv elsker at køre på motorcykel, har vi gjort hvad vi kan, for at ruterne er spændende. Vi tilstræber, at alle kan være med, så der kan være lavet sløjfer der kun er for de mere erfarne.
MEN, AT FØLGE VORES RUTER KAN VÆRE FARLIGE, BRUG DERFOR HOVEDET OG KØR IKKE OVER EVNE
Forholdene ændrer sig over tid. Der kan f.eks have været regnskyl før vi kommer og derfor kan der være huller i vejen. Ruten fører nogle gange til fjerntliggende områder, mange kilometer fra hjælp. 
Vores ruter er ikke “lukkede” ruter. Ruten krydser og kører på offentlige veje, hvor andre køretøjer, fodgængere og dyr kan være til stede.
Oplysningerne er omtrentlige og bør ikke betragtes som præcise. Overhold alle love og vær altid forsigtig. Hvis skilte, kort eller andre indikatorer tyder på, at ruten kører ind i lukkede, ulovlige, privat ejendom eller på anden måde begrænsede områder, bør vores ruter ikke følges.
Din sikkerhed ligger os meget på sinde, derfor vil der være mulighed for at køre med guide, som både vil være opmærksom på jer og ruternes beskaffenhed. Guiden vil også medbringe værktøj og førstehjælpskasse.
Sørg dog selv for at have special værktøj med, f.eks. til dine hjul. 
Læs vores huskeliste, så du ved hvad der er godt at have med.

Selvom vi har været rundt og tjekke alt ud, så skal der nok komme overraskelser. Dem tager vi med et smil:)